homepage POMÁHÁME OD ROKU 1995
Starejme se o ty, kteří se starali o nás.
Stáří jednou potká každého z nás.

číslo konta: 24 000 267 / 0100

Alzheimer centrum Zlosyň



Zlosyň je krásné místo cca 20 km od centra hlavního města Prahy a 3 km od sjezdu  zf dálnice D8 ( Praha - Teplice ). V blízkosti zařízení je i autobusová zastávka MHD (autobus 372). Autem jste zde po dálnici z Prahy za 15 minut.

Budova je situována do scenérie hezkého a klidného prostředí na okraji obce. Ubytování je realizováno ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Klientům je kromě čtyř terapeutických a společenských místností k dispozici jak venkovní terasa s přímým výstupem z jídelny, tak velká zahrada, která zaručuje celodenní bezpečný pobyt klientů venku. Ve čtvrtém patře se nachází společenská místnost vybavená kuchyňkou, kde si můžete posedět v klidu se svými blízkými nebo případně posedět u kávy a nerušeně si povídat. Poloha budovy umožňuje pohodlné i bezpečné vycházky klientů s personálem mimo budovu.

Zařízení je vybaveno polohovacími postelemi, antidekubitními pomůckami a vším, co k moderní sociálně-zdravotnické péči patří. Prostředí je smyslově stimulující. Ošetřovatelská péče je v tomto zařízení specializována na Alzheimerovo onemocnění a jiné typy demencí, včetně poruch chování ve stáří. Péče je určena i pro klienty v nejtěžších stádiích onemocnění. Není vyloučen pobyt klienta i s jinou diagnózou, avšak po individuální konzultaci a po posouzení vhodnosti umístění tak, aby ošetřovatelská péče byla zvládnutelná a klientovi vyhovující.

více informací zde.

Fotogalerie


AC_zlosyn_03rtxt12182.jpg
AC_zlosyn_02rtxt12181.jpg
AC_zlosyn_01rtxt12180.jpg
AC_zlosyn_04rtxt12173.jpg
 
zpěttisk
 

Pomozte nám pomáhat!
prostřednictvím dárcovských sms s textem:
DMS ALZHEIMERSTOP
zaslané na číslo 87777.
Cena jedné SMS je 30 Kč, ve prospěch fondu bude z každé poukázáno 27 Kč.
Případnou další pomoc
můžete zasílat na konto
24 000 267/0100.
napsali nám

Lubomír Zaorálek

foto_zaoralekrtxt12509.jpg politik
Česká republika
Czech republic
celý profil